CORE kompanija osnovana je 2011. godine i do sada uspješno djeluje u tri poslovne cjeline:

razvoj i konstrukcija, softver i informatika, i usluge izrade tehničke dokumentacije.

 

Od samog početka strategija kompanije bila je pratiti tržišne trendove, biti inovativan, imati kompetentan i zadovoljan tim ljudi, biti profesionalan i odgovoran prema poslovnim partnerima, ali iznad svega naš glavni cilj ostaje “dati idejama oblik”, i to takav da za posljedicu dobijamo potpuno zadovoljnog klijenta.

 

Upravo to nam je pružilo mogućnost da danas možemo prikazati uspješne poslovne rezultate i pružiti ruku velikom broju klijenata kako u zemlji tako i na inostranom tržištu.

Korporativne vrijednosti

Integrity INTEGRITET Mutal Respect UZAJAMNO POŠTOVANJE Teamwork TIMSKI RAD Communication KOMUNIKACIJE Innovation INOVACIJE Customer Satisfaction ZADOVOLJSTVO KLIJENATA Quality KVALITET Fairness PRAVEDNOST Compliance POŠTOVANJE PRAVILA Ethics ETIČNOST

Karijera u CORE

Naši uposlenici su glavni nosioci svih procesa u kompaniji i ključ uspješnog poslovanja. Stoga veliku pažnju posvećujemo njihovom profesionalnom razvoju i usavršavanju uzimajući u obzir njihove individualne sposobnosti i ambicije.

Težimo da naši uposlenici rade u pozitivnom, stabilnom i organizovanom okruženju i da nam njihova zadovoljna lica budu jedan od poslovnih uspjeha.

 

Ukoliko želite postati dio našeg tima, pošaljite nam svoju prijavu i biografiju na e mail: info@core.ba.

Lokacije